MAS BLANCH I JOVÉ OBRE LES SEVES PORTES AMB UN ESMORZAR POPULAR

La Pobla de Cérvoles
13-11-2022

 

  • Diumenge dia 13 de novembre de 10 a 1pm
  • Sardinada popular gratuïta amb tast de dos vins i l’oli verd nou
  • Dins del marc del Dia Europeu de l’Enoturisme

     El diumenge dia 13 de novembre, el celler Mas Blanch i Jové oferirà una sardinada popular gratuïta de 10am a 1pm (o fins esgotar existències) amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd Òlim Verd, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar. Les places són limitades, pel que es recomana fer reserva prèvia.

    L’esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa unes tres setmanes. Durant més d’un mes s’ha veremat a mà els 65.000 kg. de raïm procedent de les 25 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes de muntanya, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles.

    Els vins de Mas Blanch i Jové han obtingut recentment reconeixements nacionals i internacionals. Concretament, el crític nord-americà James Sucking va atorgar 90 punts o més a tots els vins blancs i negres del celler, destacant la Troballa negra 2019 amb 93/100 punts, i la guia francesa Gilbert & Gaillard va ressaltar la qualitat dels vins Petit Saó, Saó Abrivat i Saó Expressiu, destacant el Saó Abrivat 2020 amb 91 punts. A Catalunya, la Guia de Vins de Catalunya va ressaltar la qualitat dels vins del celler, atorgant puntuacions molt altes als vins Troballa blanca, Saó Blanc, Troballa negra i Saó Expressiu.

© Consell Comarcal de les Garrigues