Salutació del President

Benvolguts/des,

Us dono la benvinguda, per primer cop, des de la pàgina web del Consell Comarcal de les Garrigues: una finestra als 24 municipis de la comarca, una eina d’informació útil on hi trobareu notícies, cartera de serveis, documentació i gestió de tràmits…Un espai que, en definitiva, ens ajuda en l’acompliment de la nostra raó de ser: una administració propera i atent a les necessitats de tots els garriguencs i garriguenques.

El Consell Comarcal és una peça fonamental en un territori amb la nostra singularitat: extens i poc poblat. Sense aquesta institució, els municipis petits difícilment podrien prestar serveis tan bàsics com el transport o l’assistència social, entre molts d’altres. Aquest treball coordinat i supramunicipal contribueix a fomentar l’arrelament de les persones al territori, que lluita per consolidar un model de desenvolupament basat en l’excel·lència agrícola i paisatgística.

És, per tant, per a mi, un honor presidir aquesta institució. Però és imprescindible la suma i l’aportació de tots, per això us convido a visitar aquesta pàgina i a participar-hi activament. Les portes del consell, virtuals i físiques, sempre estaran obertes als vostres suggeriments, preocupacions i consultes.

Jaume Setó Cornadó
President del Consell Comarcal de les Garrigues

© Consell Comarcal de les Garrigues