Avís legal

 1. Identificació del titular i objecte

 

 • Titular del lloc web https://ccgarrigues.com/ , la “web”: Consell Comarcal de les Garrigues
 • NIF: P7500004B
 • Domicili social: Francesc Macià, 54, 25400 les Borges Blanques (Lleida)

 

Pot contactar amb nosaltres per correu electrònic dpd@garrigues.cat o següent número de telèfon 973 142 658.

Aquestes condicions regulen l’accés i navegació de les persones usuàries a través d’aquest lloc web. En visitar-lo, accepteu aquests termes i condicions. El titular podrà modificar en qualsevol moment el contingut i la finalitat d’aquest lloc web, així com les condicions.

Es considera usuària la persona que visita el nostre lloc web, i per tant accepta aquestes condicions.

A més, facilitem informació sobre els drets i deures de les persones usuàries en relació amb la navegació a través del nostre lloc web, així com les responsabilitats que puguin sorgir.

 

 1. Normes d’ús del lloc web

 

La persona usuària es compromet a no utilitzar el lloc web o els seus continguts amb fins il·lícits o no autoritzats, i a fer-ne ús de conformitat amb les presents condicions generals, sent les conseqüències de la seva acció de la seva exclusiva responsabilitat.

Aquesta responsabilitat s’estén a la informació facilitada per la persona usuària en qualsevol moment, i en particular, en el moment de realitzar, si escau, el registre al lloc web. En el cas que se li proporcioni una contrasenya d’accés, la usuària serà responsable del seu ús diligent i confidencial.

 

 1. Propietat intel·lectual i industrial

 

El  Consell Comarcal de les Garrigues és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial d’aquest lloc web (i dels continguts publicats a les seves xarxes socials), o, si escau, disposa de les llicències corresponents sobre els drets d’explotació de la propietat intel·lectual i industrial del lloc web, així com dels elements continguts en el mateix (a títol enunciat: imatges, textos, marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, etc.).

Es reserven tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts del lloc web i, en particular, queda prohibit modificar, copiar, reproduir, comunicar públicament, transformar o distribuir, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma, la totalitat o part dels continguts inclosos en el lloc web.

 • La usuària respectarà els drets de propietat intel·lectual i industrial, podent únicament utilitzar els continguts del lloc web dins d’una àrea domèstica i mai amb fins públics o comercials, sense l’autorització expressa i per escrit del Consell Comarcal de les Garrigues.

 

 1. Enllaços

 

La presència d’enllaços de tercers al lloc web no constitueix activitat publicitària ni recomanació per a l’ús del lloc web de tercers, ni la possible contractació de serveis o productes oferts a la destinació.

La titular no assumeix cap responsabilitat relacionada amb el contingut, pràctiques o disponibilitat de llocs web de tercers.

La titular podria posar a disposició de les usuàries enllaços als seus perfils de xarxes socials. La propietat no manté cap tipus de relació amb aquestes plataformes i no comparteix informació privada amb ells sobre les seves usuàries. L’accés a aquestes xarxes socials a través del lloc web podria implicar l’autenticació de l’usuari en aquesta xarxa social, per la qual cosa no controlar  el Consell Comarcal de les Garrigues aquest entorn.

 

 1. Xarxes socials

 

La usuària es compromet a no utilitzar els perfils de xarxes socials del Consell Comarcal de les Garrigues, així com els continguts publicats en els mateixos amb finalitats il·lícites o no autoritzades, respectant els establerts en aquestes condicions i  en la pròpia plataforma de la pròpia xarxa social, sent les conseqüències de la seva actuació de la seva exclusiva responsabilitat.

En particular, el propietari no serà responsable de cap contingut o material no publicat directament per ell, i en la mesura del possible, tan aviat com tingui coneixement dels continguts contraris a la normativa vigent, es compromet a retirar-lo el més aviat possible.

 

 1. Confidencialitat i protecció de dades personals

 

La titular tractarà les dades personals que ens faciliti a través de la seva navegació a través del lloc web, d’acord amb la normativa vigent de protecció de dades. Per a més informació, consulteu la política de privacitat.

La titular utilitza cookies en aquest lloc web. Per a més informació, consulteu la política de cookies.

 

 1. Responsabilitat

 

La titular s’eximeix de qualsevol responsabilitat derivada dels danys i perjudicis que pugui patir la usuària, o en conseqüència de tercers, produïts o per l’accés ús del lloc web, per la impossibilitat d’accés, per confiar en la informació que s’hi facilita o en accedir a terceres pàgines que es reenviïn.

La titular no serà responsable dels danys i perjudicis causats per qualsevol persona que infringeixi aquestes condicions o els sistemes de seguretat del lloc web.

La titular no serà responsable dels continguts publicats o emmagatzemats en cap suport posats a disposició de l’usuari en el lloc web. No obstant això, tan aviat com tingueu coneixement del contingut contrari a la normativa vigent, accepteu suprimir-lo tan aviat com sigui possible.

La titular no serà responsable dels errors en el lloc web, virus i/o altres components lesius i per circumstàncies de força  major que influeixin en la continuïtat del lloc web o puguin causar danys a les usuàries.

En qualsevol cas, el Consell Comarcal de les Garrigues ha fet tots els esforços necessaris per mantenir el lloc web actualitzat, amb informació fiable i de qualitat, així com un funcionament segur i continu, prenent totes les mesures necessàries des del punt de vista jurídic-organitzatiu i tècnic.

En el cas que l’usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogués ser contrari a la legalitat, o que tingués sospites d’incompliment de qualsevol dels punts d’aquestes condicions, demanem que ho notifiqui immediatament a través dels mitjans de contacte establerts.

 

 1. Llei aplicable i jurisdicció

 

Per a la resolució de qualsevol controvèrsia relacionada amb el present lloc web, serà d’aplicació la legislació espanyola vigent en el moment del litigi, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de totes les controvèrsies derivades o relacionades amb el seu ús.

 

 1. Suspensió del lloc web

 

El Consell Comarcal de les Garrigues podrà en qualsevol moment suspendre el funcionament de la seva pàgina web, amb o sense notificació prèvia, i sense que l’usuari pugui reclamar cap indemnització per aquesta causa.

  

Última actualització:   29 octubre 2021

 

 

© Consell Comarcal de les Garrigues