Es posa en marxa una oficina d’atenció per a processos de transformació digital a les empreses a les Borges

El punt físic i virtual està situat al Consell Comarcal de les Garrigues i s’hi pot dirigir qualsevol petita o mitjana empresa, autònom o emprenedor interessat en l’adopció de tecnologies per millorar el seu negoci

La Diputació de Lleida, en col·laboració amb l’entitat pública empresarial RED.es, ha posat en marxa l’Oficina Acelera Pyme Rural (OAPR) Demarcació de Lleida, amb l’objectiu “d’impulsar l’adopció de tecnologies per part de Pimes, autònoms i emprenedors ubicats en municipis de menys de 20.000 habitants al conjunt de la demarcació de Lleida”.

En aquest sentit, segons expliquen, es vol fomentar l’adopció de tecnologies a través de serveis i activitats que es duran a terme de forma presencial i virtual arreu del territori i que estan orientats a sensibilitzar, assessorar i acompanyar al teixit econòmic local en el repte de la transformació digital.

Pel que fa a la comarca, s’ha creat l’OAP Rural de les Garrigues, un punt físic i virtual per resoldre dubtes en relació amb els processos de transformació digital a les empreses, des del Kit Digital fins a innovacions en el funcionament de l’empresa. Per tant, qualsevol petita o mitjana empresa, autònom o emprenedor interessat en l’adopció de tecnologies per millorar el seu negoci, pot contactar amb aquesta oficina per saber en què el pot ajudar.

L’oficina està ubicada al Consell Comarcal de les Garrigues i s’hi pot accedir els dijous, de 9.30 a 13.30 hores, al correu electrònic eantas@diputaciolleida.cat o al telèfon 697567810.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

© Consell Comarcal de les Garrigues