EL CONSELL

AJUTS LEADER 2020

Des de l’Associació Leader de Ponent us fem saber que aviat s’obrirà una nova convocatòria dels Ajuts Leader i que per això iniciem unes sessions informatives virtuals, tots els divendres d’octubre,  a les 9.30 h, a través de la plataforma Zoom i amb inscripció prèvia.
Els ajuts Leader són subvencions a fons perdut que poden arribar fins un 40% de la inversió que realitzin les empreses i els emprenedors de negocis situats a l’àmbit territorial Leader, per tal de fomentar la diversificació de les economies rurals i millorar-ne la qualitat de vida.
Per tal d’informar a totes aquelles persones/entitats de naturales PRIVADA, o entitats de naturalesa PÚBLICA, des de la nostra associació oferim aquestes sessions informatives virtuals, que es realitzaran de manera continuada, tots els divendres d’octubre, a les 9.30 h, i que començaran divendres 2 d’OCTUBRE.  Aquestes sessions tindran una duració de 30 minuts entre l’explicació de la convocatòria d’Ajuts Leader i l’atenció de dubtes.
Per inscriure’s a les sessions i rebre l’enllaç per accedir-hi de manera virtual, cal omplir el formulari que adjuntem a continuació: https://forms.gle/J7jbQnZJ8rDELZGp9

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en linkedin

© Consell Comarcal de les Garrigues