ACTUALITZAT (19/07/2023) Cursos de formació en l’àmbit de la digitalització (Projecte Innovador: ” Noves oportunitats sostenibles i digitals per generar activitat econòmica i ocupació a les Garrigues”

Cursos de formació en l’àmbit de la digitalització  -Juny i Juliol 2023

ACTUALITZAT 19/07/2023)

Des del Consell Comarcal de les Garrigues continuem treballant en el   Projecte Innovador: ” Noves oportunitats sostenibles i digitals per generar activitat econòmica i ocupació a les Garrigues”.

Per aquest motiu , hem fet una recollida i selecció dels cursos de formació en l’àmbit de la digitalització que estan programats en la web de CONFORCAT (Consorci  per a la Formació Contínua de Catalunya), i que segons els resultats de l’enquesta realitzada de l’afectació de la Covid a totes les empreses de la comarca, varen sorigir com una de les demandes de les empreses.

Son cursos totalment gratuïts i estan dirigits en l’àmbit de la digitalització empresarial: model de negoci digital; processos i eines per la gestió més digitalitzada del negoci: comunicació i relacions; xarxes socials i màrqueting digital; comercialització online.

Trobareu les accions formatives programades, detall de les dates d’inici i final, la modalitat, el contacte per sol·licitar la inscripció o resoldre qualsevol dubte.

Aquesta informació s’anirà actualitzant cada mes, esperem que sigui del vostre interès i d’utilitat per a satisfer les demandes i necessitats sorgides del pla de reactivació.

Podeu descarregar un resum dels cursos programats  aquí

Descarrega els cursos

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE”

© Consell Comarcal de les Garrigues