Conèixes el canal Reempresa.org?

Coneixes el canal reempresa.org?

El Consell Comarcal de les Garrigues té signat un conveni amb el Centre Reempresa de Catalunya per mitjà de Global Lleida, a través  del qual ofereix, des de l’Àrea de Promoció Econòmica, el servei d’acompanyament de negocis que necessiten un relleu. Es tracta d’un servei que interessa tant per a persones propietàries d’un negoci que no volen veure tancat després de tants anys d’esforç com a persones emprenedores que volen iniciar una nova activitat empresarial a la comarca i no volen començar de zero.  

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual una o més persones reemprenedores accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament per fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. D’aquesta manera, es reforça el teixit empresarial actual i de futur i es promou un mercat susceptible de provocar creixement econòmic.

Reempresa ofereix assessorament individual per a l’elaboració del  Pla de reempresa, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació fins a arribar a un acord.

Atès que les entitats que promouen Reempresa han rebut un cofinançament públic,  els serveis que es presten no tenen cap cost econòmic ni per a la persona interessada a reprendre ni per a la persona que ven la seva empresa .

 

Podeu trobar tota la informació en el web de reempresa.org i a l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de les Garrigues. Adreceu-vos a Rosa M. Olivart a l’adreça electrònica dinamitzacio@garrigues.cat

 

Deixem constància d’aquest servei que s’ofereix al Consell Comarcal com una acció dins del Pla de Reactivació Socioeconòmica de les Garrigues, que integra un conjunt de mesures i que dins de l’eix de resiliència i reorientació, inclou la mesura de reforç i visibilitat del servei d’acompanyament, per afavorir el traspàs de negocis viables i en funcionament a la comarca.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE”

© Consell Comarcal de les Garrigues