REGISTRA’T A LA NOVA WEB DEL BANC D’HABITATGES DE LES GARRIGUES

El Banc d’Habitatges de les Garrigues és un dels projectes inclosos al Pla Estratègic territorial de la comarca de les Garrigues 2015-2025.

Objectiu general:

El Consell Comarcal de les Garrigues, conjuntament amb l’Oficina Jove de les Garrigues, mitjançant el projecte Banc d’habitatges de les Garrigues, proposa facilitar l’accés a l’habitatge per tal d’afavorir l’arrelament i el retorn de joves, l’atracció de noves famílies, el retorn de gent gran i l’embelliment dels pobles com a atractiu turístic i millora de la qualitat de vida,  contribuint així a frenar el despoblament que viu la comarca.

Aquest servei pretén dinamitzar el parc d’habitatges buits que hi ha a la comarca de les Garrigues, així com garantir l’accés a un habitatge digne i amb condicions adequades a la realitat socioeconòmica de totes les persones.

Registra’t com a usuari a l’adreça www.banchabitatgegarrigues.cat i podràs publicar el/s teu/s habitatge/s, accedir al catàleg del Banc d’Habitatges de les Garrigues i sol·licitar informació sobre qualsevol habitatge que t’interessi comprar o llogar!

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local”

© Consell Comarcal de les Garrigues